Casey.hu társadalmi felelősségvállalása


Mi, a Casey.hu vezetősége és minden dolgozója, úgy döntöttünk, hogy erőnkön felül társadalmi felelősségvállalásként, a saját dolgozói részre biztosított maszk készletünkből próbáljuk segíteni a járvánnyal kialakult helyzetet. 

Tekintettel arra, hogy a járvány elleni küzdelem egyik fontos terjedést gátló védőeszköze - az arcmaszk - hiánycikk országosan, így a rendelkezésünkre álló plusz készletünkből próbáljuk segíteni vásárlóinkat. 

Minden Casey.hu vásárló részére, a rendelése mellé - legyen az bármilyen értékű vásárlás -  ingyenesen orvosi szájmaszkot biztosítunk.

Továbbá elhivatottságunk, hogy közintézményekbe, ahol égető szükség van az ilyen jellegű eszközökre, kapacitásainkhoz és lehetőségeinkhez képest nagyobb mennyiségű orvosi maszkot és gumikesztyűt tudjunk eljuttatni.  

Webáruház belső folyamataival kapcsolatos óvintézkedéseink


Webáruházunk már az első kínai hírek után és a vírus magyarországi megjelenése előtt felkészült egy esetleges járványhelyzetre. Ez jelenti a megfelelő védőeszközök korai beszerzését és biztosítását a munkafolyamatokhoz, továbbá a fokozott elővigyázatosságot cégünkön belül.

• Minden kollégánk arcmaszkot és gumikesztyűt visel.
• Fokozott figyelmet fordítunk telephelyünk gyakori fertőtlenítésére.
• Minden munkafolyamatnál fertőtlenítők vannak kihelyezve.
• Minden kollégánk maximális felelősségtudattal, és következetességgel látja el feladatát. 
A Casey.hu webáruház minden rendelését a legnagyobb körültekintéssel adjuk át a futárszolgálatnak. 

Vincze Norbert - COO, a Casey.hu összes munkatársa
nevében.