Last Minute ajándékötletek 5000 Forint alatt

Team Casey 2019.12.13.
Casey-lastminute-kampany

Te is azok közé tartozol, akik az utolsó pillanatra hagyják az ajándékvásárlást? Esetleg még ötlethiányban szenvedsz? Hoztunk pár tippet a karácsonyfa alá, melyek amellett, hogy a pénztárcádat is kímélik, praktikusak, és a legjobb, hogy még az ünnep előtt megérkeznek Hozzád!

 

Zenerajongóknak 

 

Az AITISIN A1000 BLUETOOTH SPEAKER-rel szuper hangzásban élvezhetitek a karácsonyi dalokat, ráadásul a szilveszteri bulinál is jól fog jönni. A vezeték nélkül hordozható hangfal teljes szabadságot biztosít, mobil eszközökről több órán át szólhatnak kedvenc zenéitek. Beszerezhető fehér, fekete és piros színben.

Elérhető itt.

Ára: 4 280 Forint

 

 

 

Az autójukban élőknek

 

Navigáció, kihangosított telefonálás, elkel egy jó autós tartó. Ez a prémium minőségű szellőzőrácsra rögzíthető darab remek választás lehet azok számára, akik praktikus módon akarják használni telefonjukat menet közben. Beszerezhető pezsgő és ezüst színben.

Elérhető itt.

Ára:  3 890 Forint

 

 

A virtuális valóság kedvelőinek

 

Ajándékozottad elmerülhet a lenyűgözően realisztikus virtuális valóságban! Élvezheti a 3D-s filmeket, videókat, játékokat okostelefonján úgy, ahogy még sohasem látta. Ez az eszköz kompaktabb méretű és könnyebb, így gyerekek számára is kényelmes lehet.

Elérhető itt.

Ára: 4 480 Forint

 

 

Az “idén egészségesebben élek majd” fogadalom tevőknek

 

Minden kezdet nehéz, pláne ha az edzésről van szó. Segítsd valóra váltani az újévi fogadalmakat egy praktikus sport tokkal, mellyel kényelmes még az aktív edzés is, és a telefont sem kell otthon hagyni. 

Elérhető itt.

Ára:  3 580 Forint

 

 

 

A mobilgamerek-nek

 

Neked is van ismerősöd aki szeret telefonon játszani? Akkor ezt biztosan értékelni fogja. Igazi mobilgémerek-nek találták ki ezt az hasznos kis kütyüt, ami megkönnyíti, és még élvezetesebbé teszi a játékot. Egyszerű és nagyszerű.

Elérhető itt.

Ára:  3 080 Forint

 

 

 

A mindig úton lévőknek

 

Az Erő veled lesz. Mindig.  – hangzik el a Star Warsban. Ha ajándékozottad nincs megáldva a Jedik képességével, akkor bizony jól jön neki egy hordozható Powerbank, mellyel menet közben is töltheti okoseszközeit. Ez a retro megjelenésű hordozható külső aksi nem csak praktikus, de még jól is néz ki. 

Elérhető itt.

Ára: 4 480 Forint

 

 

Nem találtad meg amit keresel? Nézz körbe nálunk és lepd meg szeretteidet (vagy magadat) –» KATT