Akcióra fel!

Értesülj elsők közt akcióinkról, újdonságainkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le semmiről.

Nem szemeteljük napi rendszerességgel a postaládád és hírlevelünkről könnyedén, bármikor leiratkozhatsz a későbbiekben.

Blog

Informálódj, legyél képben a mobiltelefon-kiegészítők világával! Védőtokokról, védőfóliákról, power bankokról és egyéb kiegészítőkről minden tudnivaló.

 • összes
 • Érdekességek
 • Hírek
 • Tesztek
 • Összehasonlítás
 • Tippek
 • Mobiltelefon
 • Akkumulátor
 • PowerBank
 • Apple
 • Android
 • Kijelzővédelem
 • Telefontok
 • Karácsony
Last Minute ajándékötletek 5000 Forint alatt
Te is azok közé tartozol, akik az utolsó pillanatra hagyják az ajándék vásárlást? Esetleg még ötlethiányban szenvedsz? Hoztunk pár tippet a karácsonyfa alá, melyek amellett, hogy a pénztárcádat is kímélik, praktikusak, és a legjobb, hogy még az ünnep előtt megérkeznek Hozzád!
2019.12.13.
11 lenyűgöző tény, amely sokkoló lesz
Van egy mobil az űrben! Több telefon van a Földön, mint ember. Hoztunk pár cseppet sem unalmas tényt kedvenc okoskütyüdről, olvass tovább!
2019.11.21.
Te így viselkedtél?
A mobilok mára már életünk részévé váltak, összekötnek minket egymással és a világgal is, azonban emellett számos modortalanságot is szülnek. De vajon hogyan illene viselkedni?
2019.11.20.
10 tipp a telefon akkumulátorának hosszabb élettartamához
Végtelen üzemidő! Okostelefon, mely önmagát tölti! Ugye mennyire jól hangzik? A mobiltelefon használók egyik nagy álma, hogy ne kelljen a töltöttségi szint miatt aggódni, vagy éppen bosszankodni, amikor alig pár óra elteltével drasztikusan csökken az akkumulátor várható üzemideje. Míg mérnökök ezrei dolgoznak a megoldáson, hozunk néhány tippet, melyek segítségével hosszabb ideig is bírhatja kedvenced.
2019.11.20.
Nomofobia – mi az és hogyan lehet vele megbirkózni?
Bár oda vagyunk a telefonokért,kütyükért és kiegészítőikért, fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet egy mára már eléggé elterjedt betegségre - a telefonfüggőségre.
2019.11.20.
1998-ban már a diákok SMS-ben puskáztak
Nem is gondolnánk, de már 1973. április 3-án megtörtént az első telefonhívás, melyben Martin Copper, a Motorola vezető elnöke odacsörgött egy rivális telekommunikációs cégnek, majd annyit mondott: “Tudjátok miről beszélek? Egy hordozható telefonról!”
2019.11.20.
Bluetooth – Wireless? Mik ezek és miért is olyan jók?
Amennyiben emlékszel még, hogy mennyire menőnek számított, hogy Infra van a telefonodban, akkor azt is tudod, hogy mennyivel menőbb és gyorsabb volt a Bluetooth. Az Infra ment, a Bluetooth maradt. Fejlődött, alakult és persze utat tört magának a legmodernebb kütyük világában is, azaz megoldást kínált a vezeték nélküli készülékek gyors és biztonságos adatátvitelére.
2019.09.23.
Tényleg kinyílik telefonon keresztül a kocsiajtó?
Napjainkra a telefonok egyre okosabbak lettek, egyre több funkciót látnak el, és egyre inkább szükségük van az energiára. Nem is hinnénk, de Power Bank és Power Bank között is rengeteg különbség van: Milyen a teljesítményük? Milyen funkciókat látnak el? Mekkorák? Hány USB porttal rendelkeznek? Van-e extra felszereltségük? Milyen életvitelhez ajánlottak? És persze, hogy néznek ki?  Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.
2019.09.23.
Hogyan találd meg ellopott, elveszett, lenémított telefonodat
Mit tehetünk akkor, amikor fogalmunk sincs, hogy elhagytuk telefonunkat vagy éppen lopás áldozatai lettünk? Szerencsére mindkét tábornak – Android és IOS – van lehetősége megtalálni köddé vált mobiltelefonját.
2019.09.23.
Így őrizd meg mobiltelefonod értékét hosszútávon
Bizonyára Neked is vannak olyan ismerőseid, akiknek egy év után úgy néz ki a telefonjuk, mintha szegényt direkt kínoznák, és vannak olyanok is, akik mintha most hozták volna ki a boltból. Mutatjuk, hogy az utóbbiak hogyan csinálják:
2019.07.30.
Kijelzővédelem, üvegfólia, védőfólia. Valóban szükség van rá?
Manapság, ha valaki tok és üvegfólia nélkül használja a telefonját, furcsa szemmel néznek rá. Az ilyen veszélyesen élők sokszor megkapják a –Jesszusom, el ne ejtsd! – és a – Nem félsz, hogy összetöröd? – kérdéseket. Valószínű ők nem félnek, pedig lenne mitől.
2019.06.30.
TPU az új szilikon? – avagy az új mobiltelefon védelem
Ahhoz, hogy megértsük a cikk címét, nem árt tisztában lennünk azzal, hogy mit is értünk TPU, és mit is értünk szilikon alatt. Nyugi, nem fog egy unalmas tanulmányra hasonlítani, sem pedig egy szakdolgozat hipotézisének igazolására. Olvass tovább nyugodtan, és légy tisztában azzal, hogy milyen tok is kell Neked, mindössze 3 perc alatt.
2019.04.22.
Mi a különbség Power Bank és Power bank között?
Napjainkra a telefonok egyre okosabbak lettek, egyre több funkciót látnak el, és egyre inkább szükségük van az energiára. Nem is hinnénk, de Power Bank és Power Bank között is rengeteg különbség van: Milyen a teljesítményük? Milyen funkciókat látnak el? Mekkorák? Hány USB porttal rendelkeznek? Van-e extra felszereltségük? Milyen életvitelhez ajánlottak? És persze, hogy néznek ki?  Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.
2019.04.21.
Mutass többet